Rendelési információ

A megrendeléseket a honlapunk vásárlási felületén keresztül és e-mailben tudjuk fogadni.

A következő fizetési lehetőségekre van mód: a SimplePay biztonságos online felületén keresztül, Paypal fiókkal, vagy email-ben előre utalással, valamint utánvéttel.


Termékeink minden esetben újonnan, rendelésre készülnek. Kérjük vedd figyelembe, hogy a szállítás előtt a megrendelés elkészítésére 10-15 munkanap szükséges. Ez ritka esetekben, akár 1-2 nappal eltolódhat.

Szállítás:

Magyarországon a megrendelt termékeinket a FOXPOST Zrt. Csomagküldő Szolgálat segítségével szállítjuk házhoz. Minden csomagjainkat 2300 Ft-os egységáron házhozszállítjuk.
Lehetőség van Foxpost csomagautomatába is kérni a megrendeléseket. Ez esetben külön e-mailben egyeztetünk az automata címe miatt. A honlapon az automata nem választható ki. Foxpost csomagautomatába kért rendelést 1200 Ft-os egységáron szállítjuk.

Ingyenes szállítás belföldön 40.000 Ft rendelési összeg felett.

A gördülékeny szállítás érdekében kérjük, hogy a mobilszámodat és az e-mail címedet minden esetben írd meg nekünk, hogy ezt feltüntethessük a csomagon.

Személyes átvételre is van lehetőség, előre egyeztetett időpontban. 
Cím: 1074, Budapest Dohány utca 84. (27-es kapucsengő)
Bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Külföldi szállítás esetén a Magyar Posta Zrt.Csomagküldő Szolgáltatása által alkalmazott díjszabás érvényes. Bővebb tájékoztatásért érdeklődj a hello@theabags.com e-mail címen.

Garancia:

Nagyon fontos számunkra, hogy minden vásárlónk elégedett legyen a termékünkkel.
Minden, a minőséggel kapcsolatos visszajelzést nagyra értékelünk!
Ha úgy gondolod, hogy termékednek valami hibája van, kérjük, a lehető legrövidebb időn belül vedd fel velünk a kapcsolatot!

Visszatérítés:

Amennyiben termékünkkel bármi miatt nem vagy elégedett, küldd vissza nekünk 14 napon belül eredeti állapotában, és a termék árát visszatérítjük. A visszaküldés szállítási költsége a vásárlót terheli, kivéve ha a termék hibás, sérült.
Minden esetben kérünk, hogy e-mailben írd meg nekünk a visszatérítés indokait, a termékcserére és pénz visszatérítésre vonatkozó igényeket.
Amint a visszaküldött termék beérkezik hozzánk visszatérítjük az árát, csere esetén pedig tájékoztatunk a termék szállítási idejéről. 
Részletes tájékoztatást az Általános Szerződési Feltételekben találsz.