Rólunk

„A táska, aminek ereje van!"

Képes arra ösztönözni, hogy kimenj a szabadba, felfedezd az új dolgokat.
Ebben a THEA teljes mértékben segítségedre lesz.
Önbizalommal tölt el, fejlődésre sarkall.
Minőségi, kényelmes, fenntartható és nem mellesleg jól néz ki.

Csikós Beatrix vagyok, a THEA tervezője.

Azzal a vízióval indítottuk el a márkát, hogy olyan termékpalettát fejlesszünk ki, melyben a funkcionalitás, a minimalista vonalvezetés, az innovatív megoldások és a minőség együttesen szerepel. Inspirációnk a mindennapi élet, a városi pörgés és a természet szépsége. A tervezés során a fő szempont mindig az egyszerűség, a kényelem és a praktikusság. Olyan termékeket készítünk, amelyekkel szeretnénk hozzájárulni az utazásaidhoz, felfedezéseidhez és ugyanúgy a mindennapjaidhoz is.

Elkötelezett hívei vagyunk a lassú divatnak, ezért nem szezononkénti kollekciókban gondolkodunk, hanem alapdarabokban.
A gyártást hosszú tervezési, kivitelezési folyamat előzi meg, hogy valóban sokoldalú, kényelmes, egymással variálható darabok születhessenek meg.
Termékeinket megrendelésre készítjük. Nem gyűjtünk anyagokat, nem gyártunk felesleges készletet sem. Annyi anyagot vásárolunk, amennyit biztosra tudunk, hogy fel fogunk használni!
A megalakulásunk óta nagyon fontos a hulladékok minimalizálása és a leeső darabok újrafelhasználása. A szabásminták elkészítésénél gondosan figyelünk, hogy a rajz anyagtakarékos legyen, és ne halmozzunk fel felesleges hulladékokat sem. Sajnos, van amikor elkerülhetetlen, és apró darabok keletkeznek. Ezeket összegyűjtjük és később igyekszünk beleépíteni a kínálatba.

Hogyan készül?

A THEA indulása óta hihetetlenül hálásak vagyunk, hogy olyan emberekkel dolgozhatunk együtt, akiknek szintén fontosak a márka értékei. A termékek megvalósítása igazi csapatmunka által jön létre.
Minden egyes darab kézzel készül, magyarországi gyártással.
Én tervezem (Trixi), modellezem, szabom a táskákat, és a Zero Waste kollekciónkat is én varrom! A táskák gyártásában Gabi, az ügyes kezű, precíz varrónőnk segít.
Férjem, Gábor hatalmas segítségével születnek meg a fotók és a grafikai munkák.
A Zero Waste kollekció csodás grafikáit Varsányi Orsi rajzolta nekünk.
Az anyag nyomása egy budapesti műhelyben készül.
A jövőben is az a célunk, hogy hazai vállalkozókkal dolgozzunk együtt, és fontosnak tartjuk támogatni, életben tartani azt a kis közösséget, ami még megmaradt nekünk. 

Anyagainkról:

Fontos, hogy az előállított táska strapabíró legyen, ezért esett a választásunk a softshell anyagra, ami vízlepergető és kopásálló tulajdonsággal bír.  A másik fő anyagunk a British Millerain által gyártott, prémium minőségű 100% száraz viaszos pamutvászon, ami mindamellett, hogy strapabíró, vízálló tulajdonsággal is bír.
A pántokhoz, díszítésekhez kiváló minőségű olasz bőrt használunk.
A béléseinknél és a Zero Waste zsákjainknál kizárólag OEKO-TEX ® Standard 100 minősítésű pamutvászonnal dolgozunk.

A termékek csomagolásánál mellőzzük a műanyagokat, és a környezetbarát csomagolóanyagokat részesítjük előnyben.

Úgy gondoljuk, van még hova fejlődnünk, de azt szeretnénk tudatosan tenni, szem előtt tartva a termékeink tartósságát, sokoldalúságát és megbízhatóságát. Mindezt úgy megvalósítva, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjuk magunk után.